Skip to content
Rookhout vanaf €3,50
Gratis verzonden v.a. €50
1-2 werkdagen levertijd

Reviews

Beuken rookmot

Beuken rookmot in klein- of grootverpakking. Verkrijgbaar vanaf slechts €3,50!

Top kwaliteit rookhout

Top kwaliteit rookhout. Speciaal voor levensmiddelen.

Euro's goedkoper

Hetzelfde rookhout als andere aanbieders. Euro’s goedkoper.

Niet goed, geld terug

Ondanks de prijs én kwaliteit niet tevreden? Geld terug!

Hoe werkt beuken rookmot?

Rookmot bestaat uit fijn poeder. Doordat beuken hout tot mot wordt verwerkt krijg je heel fijn beuken rookmot. Dit rookmot zorgt voor een trage en gelijkmatige rookafgifte in de BBQ. Met behulp bijvoorbeeld een cold smoke generator kun je ervoor zorgen dat je optimaal gebruik maakt van deze lange ontbranding. Koud roken werkt goed in combinatie met beuken rookmot en doordat de temperatuur niet boven de 25 graden uit komt zal het product ook niet garen.

Beuken rookmot is een van de meest gebruikte soorten rookmot. Het geeft een milde licht rokerig aroma af waardoor het een hele algemene smaak krijgt die veel mensen als prettig ervaren. Geen overheersende rooksmaak is aanwezig bij het gebruik van beuken rookmot.

Gebruik beuken rookmot

Beuken rookmot is een veelzijdige soort rookmot die voor vrijwel elk product te gebruiken is. Vlees, vis, gevogelte en wild worden allemaal smaakvoller dankzij de milde rooksmaak van beuken rookmot. Voor een gedoseerde en langdurige rook afgifte kunt u gebruik maken van een cold smoke generator.

Bekijk ook eens al ons rookhout en al onze rookmot.

De waardering van goedkoop-rookhout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 296 reviews.