Skip to content
Rookhout vanaf €3,50
Gratis verzonden v.a. €50
1-2 werkdagen levertijd

Reviews

Hickory Rookhout

Wij bieden hickory rookhout aan in rookmot, snippers en chunks. Bestel snel uw favoriet!

Top kwaliteit rookhout

Top kwaliteit rookhout. Speciaal voor levensmiddelen.

Euro's goedkoper

Hetzelfde rookhout als andere aanbieders. Euro’s goedkoper.

Niet goed, geld terug

Ondanks de prijs én kwaliteit niet tevreden? Geld terug!

Wat is hickory rookhout?

Voor de liefhebber van een sterke rooksmaak hebben we hickory rookhout in het assortiment. Hickory rookhout zorgt voor een dikke rookontwikkeling met een sterke rooksmaak. Daarom hoef je dus ook niet veel hickory rookhout te gebruiken om een goede rooksmaak te krijgen. Hickory rookhout heeft qua rook smaak iets weg van een nootachtige toon. Bij veel gebruik van hickory rookhout tegelijkertijd kan het een ietwat bittere smaak opleveren. Gebruik daarom nooit meer dan nodig. Hickory rookhout kennen we in rookhout chunks, rooksnippers en rookmot. Afhankelijk van het te bereiden product kun je kiezen voor deze verschillende opties. Varkensvlees is een vaak gekozen combinatie met hickory rookhout. Ook rundvlees is hiermee goed te combineren.

In onze voordeelpakketten is er genoeg keus tussen hickory rookhout. Profiteer met onze voordeelpakketten op extra voordeel bovenop de standaard lage prijs.

Hickory rookhout online kopen

Hickory rookhout is een stevige soort rookhout voor de echte liefhebber. Hickory rookhout geeft een stevige, maar toch zoete rooksmaak af dat lijkt op bacon. Door deze sterke smaak wordt hickory rookhout veel gebruikt voor het roken van varkensvlees. Maar ook rundvlees en wild kun je bereiden met behulp van hickory rookhout. Bekijk ook eens al ons rookhout.

Aanbod hickory rookhout

Hickory rookhout is een hele uitgesproken soort. De kenmerkende sterke geur komt je al tegemoet zodra je bij hickory rookhout in de buurt komt. Dit zal nog sterker worden zodra je hickory rookhout toe gaat voegen op je BBQ. Doordat hickory rookhout niet voor alle producten geschikt is zul je van tevoren een keuze moeten maken in wat je gaat bereiden.

Hickory rookhout is afkomstig van een boom die voornamelijk Amerika, Mexico en China groeit. De boom stamt af van de okkernoot familie en heeft hier ook deels zijn sterke, nootachtige smaak aan te danken. Gebruik hickory rookhout gematigd of in combinatie met een andere soort rookhout.

De waardering van goedkoop-rookhout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 290 reviews.