Skip to content
Rookhout vanaf €3,50
Gratis verzonden v.a. €50
1-2 werkdagen levertijd

Reviews

Rookplanken BBQ

Cederhouten & kersen rookplanken voor de ultieme BBQ ervaring! Extra voordelig wanneer je er meerdere afneemt.

Top kwaliteit rookhout

Top kwaliteit rookhout. Speciaal voor levensmiddelen.

Euro's goedkoper

Hetzelfde rookhout als andere aanbieders. Euro’s goedkoper.

Niet goed, geld terug

Ondanks de prijs én kwaliteit niet tevreden? Geld terug!

Rookplanken online kopen

Met deze rookplank van cedar (of cederhout) of kers creëer je binnen een handomdraai je eigen topgerecht. Leg je stuk vlees of vis op de rookplank en plaats deze op de BBQ. De krachtige maar zoete aroma’s van de rookplank zullen zorgen voor een heerlijke smaak aan je gerecht. De rookplank is zowel te gebruiken voor vis als voor vlees. Nu met aantrekkelijke korting bij bestelling van meerdere planken!

Cederhouten en kersen plank bbq

Net zoals de andere manieren om te roken is ook roken door middel van een rookplank van oudsher een traditionele manier om de houdbaarheid van een product te verlengen. Nu gebruiken we de rookplanken vooral om een heerlijke smaak te geven aan verschillende producten tijdens het bereidingsproces. Waar men denkt dat er vooral vis op de rookplanken moet, kan er ook uitstekend vlees, gevogelte of wild mee bereid worden. Of je nou zalm of kabeljauwfilet wilt roken, of eendenborst of een mooi stuk entrecote, een rookplank is hiervoor perfect!

Cederhouten rookplanken

Door de cederhouten rookplank eerst even kort op de BBQ te leggen zonder iets erop, zal het hout alvast wat smaak vrijgeven. Vervolgens draai je de plank om en leg je het product op de zijde die eerst richting de kolen lag. De rookplank van cederhout zal hierdoor extra smaak afgeven aan het product. Rookplanken van cederhout zijn makkelijk in gebruik. Ook zijn de cederhouten rookplanken meerdere keren te gebruiken zolang je ze niet direct boven de kolen legt. Maak ze na gebruik wel vrij van etensresten. Om te zorgen dat je rookplank lang mee gaat kun je er nog voor kiezen om deze te weken in water. Hierdoor zal de verbranding van de rookplank afremmen en zul je langer door kunnen in dezelfde BBQ-sessie. Door rookplanken van cederhout te bestellen maak je bij aankoop van meerdere rookplanken gebruik van extra voordeel. Bovenop de scherpe prijs krijg je daarmee extra korting.

 

Rookplank BBQ

Je kunt zelfs de rookplank meerdere malen gebruiken. Let wel op dat je de rookplank dan niet direct op het vuur legt. Bij indirecte verhitting van de rookplank zal de rookplank zeker nog een keer extra mee kunnen naar de volgende BBQ sessie.

Profiteer bij Goedkoop-Rookhout.nl van standaard scherpe prijzen, met een fraaie korting als je meerdere rookplanken besteld. Bekijk onze rookhouttabel om te checken of de soort rookplank kan worden gebruikt bij jouw product. Bekijk ook eens al ons rookhout.

De waardering van goedkoop-rookhout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 287 reviews.